Bent u op zoek naar een inspirerende en muzikale formule voor teambuilding en personeelsbijeenkomsten? Edson Gomes Braziliaanse Muziek en Percussie Workshops biedt u uitstekende workshops en entertainment.
Body Percussion, Capoeira, Drumbands en nog meer!
Het spelen in een percussiegroep kunt u vergelijken met het werken in een bedrijf. Goed naar elkaar luisteren, samenwerking, teamspirit, taakverdeling en improvisatie zijn essentieel voor succes. Samen zijn ze verantwoordelijk voor het eindprodukt (een ritmisch samenspel). Het resultaat staat garant voor een succesvol en levendig evenement. Het doel van deze workshops is samenwerking en het versterken van de teamgeest.
Met verschillende percussie-instrumenten kunnen groepen van 20 tot 200 mensen op creatieve en originele manier samen musiceren. Binnen 60 minuten worden opzwepende ritmes ingestudeerd waarbij iedereen mee kan spelen, zelfs de meest onervaren trommelaar!

Wij bieden u een programma variërend van een bedrijfsuitje waarbij iedereen er lekker op los slaat, tot en met workshops voor samenwerking tussen verschillende afdelingen, ter gelegenheid van een fusie of het vieren van een positief bedrijfsresultaat.Voor boekingen kunt u direct contact opnemen met Edson Gomes Braziliaanse Muziek en Percussie Workshops. Boeken is ook mogelijk via evenementenbureaus, Buro voor Levensgenieters, The Beach indoor sport centrum Aalsmeer, Bizon Outdoor & Events, Hans Busch Productions, Teambuilder Almere en MV Events.

Workshops kunnen in vier talen worden uitgevoerd: Nederlands, Engels, Frans en Portugees.